onsdag 31 augusti 2011

En dag på Formex

Jag höll nästan på att missa tåget till Stockholm igår, jag kastade mig in i tågvagnen två minuter före avgång! Lite (eller för mycket) dramatik ska det va ;-). Jag blev så trött av all stress och oro för att jag skulle missa tåget, så jag somnade direkt jag satte mig och vaknade till först i Gävle.

Idag blev det en lång och mycket intensiv dag på Formex! Trots värk i fötterna, känns det som att dagen var mycket givande och jag har gjort några beställningar från både kända och nästan helt okända leverantörer ;-). Det fanns hur mycket fint som helst på mässan, i vissa montrar visste man knappt om man hamnat i himlen eller var kvar på jorden! Efter mycket velande fram och tillbaka, bestämde jag mig för att hoppa över en del av de största och mest kända leverantörerna.

PH Home hade en av de allra finaste montrarna, allt var så smakfullt och snyggt! Jag måste också lyfta fram Eva-Karin Gawor, vilken otroligt duktig tjej som byggt upp en sånt starkt varumärke (Dommo by Gawor) på relativt kort tid. Sen var det ju alla danska leverantörer...

Jag återkommer med bilder från mässan!

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Elwa sa...

Spännande! Ser du några fina sänglampor?

millandante sa...

Pjuh, vilken tur att du hann med tåget och fick uppleva allt detta, och köpa in många fina saker!! Ser fram emot att se vad du beställt!:)

KRAM

idémakeriet sa...

O jag är lite avis på dig, att besöka formex mässan står högt på min önskelistan.
Jag kan tänka mig att du var trött på kvällen och att ögonen hängde mellan dina ben, ler.
Är nyfiken vad för fint du har beställd.
Ha en skön vecka.
Kram Gerda