måndag 8 augusti 2011

Beagle till salu...


I morse blev allt supertråkigt, men egentligen började allt igår. Jag bet av en sladd i vardagsrummet och då blev det strömavbrott i hela huset! Matte blev rosenrasande på mig och orolig också, sen sa hon att det var livsfarligt och att jag inte behöver börja bita på sladdar nu om jag aldrig gjort det förut. Tror hon, ja! Det är kanske just därför jag gjorde det??? Man måste väl få pröva sig fram och se vad man gillar och inte?

På kvällen bet jag lite på mitt halsband för att det skulle bli finare och matte blev supersur på mig när hon upptäckte det. Därför skulle vi gå till djuraffären så fort de öppnade idag, för att köpa ett nytt. Det var då jag fick syn på en katt, och sedan en till! Trots att matte sa åt mig att lugna mig, så ryckte jag till allt vad jag kunde och då gick halsbandet sönder så jag kom loss! Tur! Jag började jaga katten rätt över en stor väg, trots att matte skrek och Mollie skällde på mig. När de fick tag på mig var matte ROSENRASANDE på mig IGEN och Mollie bet mig så det gjorde jätteont. Matte sa att det var LIVSFARLIGT och att en bil hade kunnat köra över mig. Tror hon, ja!


Vi fick gå hem för att matte skulle knyta mig och det var då jag också började bli sur. Ingen av dem sa förlåt till mig fast de hade varit så dumma! När vi kom hem vägrade jag att gå in genom dörren och la mig ner och låtsades sova. Matte sa att jag skulle sluta tjura mig, annars skulle hon sälja mig billigt. Det var då jag blev ännu surare... när matte hade knutit mig och vi skulle gå till djuraffären, började jag att kissa på alla ställen som Mollie kissade på. Mollie blev supersur på mig och sa att jag drygade mig. Jag fortsatte bara att göra det och Mollie blev surare och surare...

Matte köpte ett jättefult halsband till mig, alla halsband i min storlek var slut. Vi ska köpa ett nytt lite senare, sa hon, men jag tänker i alla fall bita sönder det så fort det ramlar ner från kroken i hallen!

När vi kom hem la sig Mollie för att sova, hon är så himla tråkig! Jag började bara känna mig surare och surare, för ingen av dem hade sagt förlåt till mig. Jag la mig bredvid Mollie och började sparka på henne hela tiden, men hon brydde sig inte fast jag vet att hon inte sov. Då gick jag och hämtade min pipleksak som ser ut som en donut och så la jag mig bredvid Mollie och tutade henne jättemycket i örat tills hon blev tokig på mig. Sen började vi att bråka och det var superkul! :-)


Sen skulle Mollie fortsätta sova och matte skulle jobba och ingen verkade bry sig det minsta om vad jag ville göra, och ingen hade fortfarande sagt förlåt till mig heller. Då tog jag ett gosedjur som Mollie fick i födelsedagspresent och först bet jag av hårbandet på den, sedan bet jag av ögonen, sedan bet jag hål i huvudet på den och slet ut halva hjärnan. När Mollie upptäckte det blev hon supersur på mig och bet mig tills jag skrek och matte sa att nu får jag inte låna Mollies gosedjur mer om jag ska fortsätta på det där viset. Tror hon, ja!

Det verkar som att matte fortfarande älskar mig lite i alla fall för jag fick supergod mat och så har hon köpt tonfiskgodis som jag ska få nån dag när jag inte förstör saker. Sen sa hon att jag är hennes älskade lilla plutte men att jag måste skärpa mig, annars kommer hon att sälja mig för 10 kr. Hon är lite gladare nu och det är tur, för jag älskar inte sura kvinnor. Men hon har fortfarande inte sagt förlåt till mig.

Hälsningar
Noomi

10 kommentarer:

Renée sa...

HAHAHA!!! Ja du, dessa valpar, de är ändå såååå underbara!

Mamma C sa...

Små bushundar kan göra så att man går upp i limmning totalt. Man börjar känna hur hornen växer ut i pannan. Sedan tittar dom sådär supersött med sina små bruna ögon på en och man smälter totalt. För dom är ju trots allt helt underbara de små fyrbenta rackarna.
Kram Mamma C

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

:o)....hihi, är det en liten vovve som kommit i trotsåldern, eller kanske matte packar för mycket fina saker (fågelburar tex) så någon känner sig åsidosatt. Du kan skicka hit henne...fniss. Men det var en vovve och skriva bra, det roligaste och mest välskrivna inlägg jag läst. Om Noomi skriver sina memoarer kommer det räcka till en massa läckra halsband, gosedjur och godis. Men skämt åsido, fy fabian så rädd man blir när dom sliter sig. Och en stor väg, då stoppar hjärtat, hon ser lite moloken ut, hoppas hon fattat att det var fel.
Nospuss till bägge vovvarna och kram till dig
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

"Jag förstår Noomi precis, fy vad alla är sura och oförstående! Och vilket ohyfs...att ingen ber om förlåtelse...jag tror Noomi skulle trivas väääldigt bra hos mig"...allt detta är sagt med glimten i ögat för du vet att jag saknar min Beagle så mycket och jag skulle gärna öppna mitt hem för en sån liten bushund. Oj vilka bataljer jag hade med min Jeppe när han var i trotsåldern (tror t o m att jag vid något svagt tillfälle tänkte sälja honom billigt). Men har man bara tålamod och är konsekvent så brukar allt bli väldigt bra när trotsåldern är över.

Ge Noomi en stor puss från mig! Önskar dig en fin dag!
Kram,
Regina

Hem Ljufva Hem sa...

Oooh nu höll du mig på sträckbänken.Jag trodde hela tiden ngt allvarligt hade hänt medans jag läste på och att du verkligen skulle sälja din hund innan jag till slut fattade att det var valpbus...pjuuuh...Hehe...Underbar tid hörru du...
Kram Kicki

Elwa sa...

Martin instämmer -hans matte kan också vara helt oförstående när man bara har lite kul!

Viola sa...

Här är det full hålligång oxå...den här är en riktig vilde och är på allt hela tiden..tur att man är hemma så mkt som man är..har väldigt lät att för att elda upp sig och blir då helvild..hej och hå..di djuren dom kan hitta på dom, tur att det gick som det gick med elsladden...:)

KRAM

millandante sa...

Nämen... det kan jag inte förstå alls... och att inte säga förlåt OCH sälja dig för ynka 10 kronor... har hon blivit GALEN???

Hälsa henne i alla fall!;) För det mesta verkar hon ju vara världens bästa matte:)

Kram till er båda

Hem Ljufva Hem sa...

Snyggt du fått på bloggen Bitte...tummen upp...
Kram Kicki

Sjöboden sa...

Hehe.... Det var roligt skrivet.

Vilka fina pyssel du gör, superfina!!

kram C