onsdag 10 december 2008

Störningar...


Jag tror minsann att jag har drabbats av den ökända sjukan "jetlag"... :-). På Wikipedia kan man läsa att "jetlag är ett fysiologiskt tillstånd orsakat av störningar i dygnsrytmen". Störningar var rätta ordet... :-).
Jag hade räknat med att vara trött och seg efter resan (vilket jag är) och hade även räknat med att vakna mitt i natten och känna mig pigg (vilket jag gör), men jag hade INTE räknat med att jag skulle bete mig konstigt och alzheimerskt... :-).
Igår bestämde jag mig för att gå ner i tvättstugan och slänga i en tvätt. När jag väl var därnere kunde jag för mitt liv inte begripa vad jag gjorde där. Det var som att jag hade blivit nedstrålad utan att förstå varför. Hmm. Eftersom jag inte visste varför jag plötsligt var i tvättstugan, gick jag runt och tittade lite på tvätten som hängde på tork medan jag försökte komma underfund med vad jag gjorde där. Efter några minuter hade jag fortfarande inte kommit på vad jag gjorde i tvättstugan och gick därför upp igen. När jag kom upp kom jag på varför jag gick ner... jag skulle ju slänga i en tvätt... :-).
Lite senare under dagen kände jag mig så väldans törstig och tittade in på vardagsrumsbordet där jag hade ett glas vatten stående. Min tanke var förstås att dricka upp vattnet som fanns i glaset. Men vad händer, jo, plötsligt befinner jag mig i badrummet och dricker vatten ur kranen! Hmm... jag kände mig lite förrvirrad och förstod inte alls varför jag stod böjd över handfatet och drack ljummet vatten, det brukar jag inte göra. Efter en stunds funderingar kom jag på att jag ju skulle dricka vatten ur det där glaset i vardagsrummet, inte ur kranen i badrummet. För jag dricker aldrig direkt ur kranen. Eller... numera gör jag det... :-).
Kramar
Beatrice

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilken ruskig upplevelse - tur att det inte är bestående...

Hoppas Jetlegen ger med sig.

Kram Maud

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas du har sluppit mer konstiga *förvirrings situationer*. Men det är ju inte så konstigt du har inte hunnit landa här hemma riktigt än.
Välkommen hem förresten. Ska bli spännande att se dina bilder. Oj vad snö ni har, blir lite avis.

Kram Marie

LillaFlisan sa...

Men tänk att du är hemma nu!!!!

Jag är sååå nyfiken på bilder och reseberättelser......

Jag beter mig lite som du allt som oftast utan att vara jetlagad så jag vet inte vad jag ska skylla på, fniss..


Kram
och välkommen hem!'

Flisan

Tulipa sa...

Hej!
Ja det där var ju snurrigt. Detta har jag aldrig drabbats av.
Välkommen hem till Sverige!
Kram Tulipa

johanna sa...

Å vilken resa!!!Bali är ju drömmen. Hoppas på att se lite bilder=)..Vad hemskt det är vara sån ,hoppas det ger med sig snart=)
kram