fredag 14 november 2008

Livet är förunderligt...


Foto: http://www.chinatravel.net

Igår var dagen då jag skulle ordna det sista och framförallt PACKA! Men det är inte alltid det blir som man tänkt... i stället hamnade jag på sjukhus och fick opereras akut...

... jag har känt mig dålig under några veckor och tänkte igår att det var bäst att jag kollade upp det innan jag åkte. Jag trodde verkligen inte att jag skulle behöva OPERERAS, dagen innan jag åker till på köpet. När jag fick besked sms:ade jag H som ringde upp mitt under ett möte, och jag stod där i sjukhuskorridoren och storbölade medan jag pratade med honom... :-). Narkosläkaren stod och väntade tålmodigt en bit bort och undrade nog varför jag var så ledsen. Jag antar att det var en kombination av oro, stress och resfeber och när jag hörde H:s röst brast det helt :-).

Innan jag blev inlagd, hade H hunnit berätta att han och hans kollega krockat med taxin när de var på väg till en mässa, vilket gjorde mig riktigt orolig. Han sa att det kändes OK NU, men jag vet också att när man krockar brukar man få ont SEDAN...

... den här resan börjar dramatiskt värre! Som tur är var det ingen stor eller allvarlig operation jag gjorde, men jag behövde ändå sövas och ligga på observation i några timmar efteråt. När jag hade observerats och vilat och sedan kört de fem milen hem, var klockan två på natten och jag stöp i säng.

Idag känns det mycket bättre och nu ska jag köra igång med packningen! Innan jag åker vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått från er som jag tyvärr inte hinner svara på nu. De har verkligen gjort mig glad och varm i hjärtat! :-) Ni inspirerar mig och det är så roligt att följa er vardag, era tankar och funderingar, se alla otroligt vackra bilder ni lägger ut o.s.v. När jag kommer hem från resan får jag nog ta mig en dag eller två för att läsa ikapp allt jag missat! :-)

Ha det så bra och hoppas ni får en fin första advent! Kina, here I come... :-)

Många kramar
Beatrice

Inga kommentarer: